Följ oss på Facebook! Seniro Service Facebook

leende äldre herre hållandes glasburk med kontanter bredvid leende äldre man läggandes mynt i burken - ekonomisk vägledning

Ekonomisk Vägledning

Oberoende och neutral pensionsvägledning

Seniorservice har inga underliggande produkter eller tjänster som säljs och därmed ingen provision på rekommenderade värdepapper vilket skapar en marknadsneutral och trygg ekonomisk vägledning. 

Hur påbörja och bedriva ett långsiktigt sparande?

Vi hjälper dig med ditt nuvarande sparande, eller kanske rentav påbörja resan, och belyser vikten av att välja ”rätt” värdepapper och att kontinuerligt se över sitt långsiktiga sparande. Vår vägledning bygger på mer än 17 års aktivitet och erfarenhet på finansmarknaden samt på kundens spar- och riskprofil. 

Vi utför kostnadsanalyser

”Betalar du rätt pengar för de tjänster du abonnerar på och kan det finnas tjänster som erbjuder samma värde men till en lägre kostnad?”. Med många års erfarenhet av kostnadsminimering- och effektivisering hjälper vi dig att skaffa rättvisa och korrekta avtal med dina leverantörer. 

Vi hjälper dig bemöta & utmana bankerna

Seniorservice pratar med kunderna på ett språk som de förstår och utför analys av spardepå & vägledning samt hjälp med förhandling av boräntor mot kundens bank.

Har du några frågor?

Vi blir glada när våra kunder hör av sig. Kontakta oss så återkopplar vi så snabbt vi kan!

Fyll i dina uppgifter för att boka ett uppdrag:

För + Efternamn

All nerlagd tid faktureras löpande i efterskott per påbörjad halvtimme.

IT-support

SEK/Timme*
0

Ekonomifrågor

SEK/Timme
0

Övrigt

Pris lämnas vid förfrågan
0
Rulla till toppen