Följ oss på Facebook! Seniro Service Facebook

LÅT OSS HJÄLPA DIG MED DINA VARDAGSBEKYMMER!

Därför finns Seniorservice

Samhället blir mer och mer datoriserat vilket ställer stora krav på den enskilda individen att hantera tekniken. Detta skapar lätt ett digitaliserat utanförskap där känslan av övermäktighet och ensamhet uppstår när teknikens alla utmaningar tar över. 

Seniorservice är startat av Christian Spangsberg med ambitionen att hjälpa privatpersoner, i huvudsak seniorer, med olika vardagsbekymmer.  Med mer än 12 års erfarenhet av rådgivning, projektledning, försäljning och utbildning inom IT- och ekonomisystem är Seniorservice till för att hjälpa privatpersoner, i huvudsak seniorer, att hantera vardagens utmaningar inom IT, Ekonomi och andra behov där man kan behöva ett bollplank att vända sina frågor med.

Livet som Senior ska vara enkelt och tryggt, och det är just detta som är vår vision:

”Seniorservice ska förenkla och trygga seniorers vardag genom att erbjuda personlig och professionell service!”

Seniorservice sitter idag fysiskt i Varberg men finns tillgängliga på telefon, video-samtal, via skärmdelning och utför även IT-support i hemmet runt Varberg vid behov. Hela Halland med omnejd är vårt upptagningsområde och vi kommer gärna på hembesök!

Vi hjälper personer som Ingrid med tekniken i vardagen!

Våra mål

Företagets kärna och mål

Som konsultfirma är ett av våra största mål att våra kunder ska känna förtroende och trygghet med att anlita oss när behov finns. Genom detta arbete hoppas vi att befintliga kunder rekommenderar oss till nya och att vi på detta sätt kan hjälpa många privatpersoner till en enklare vardag!

Seniorservice har som ambition att bli det självklara valet när seniorer, och övriga privatpersoner, söker hjälp i vardagen.

Bättre vardag för seniorer med Guldkant

Vi brinner för att hjälpa människor till en bättre vardag, stort som smått. I detta kan ligga att hjälpa med ett enkelt vardagsproblem med datorn, eller kanske att få lägga en ekonomisk plan framåt där vi tillsammans med kunden ser till att skapa Guldkant på vardagen genom kostnadsminimeringar och försöka få kapitalet att öka på ett tryggt och säkert sätt!

Har du några frågor?

Kontakta oss och berätta om dina behov och frågor så återkopplar vi så fort som möjligt!

Rulla till toppen